niedziela, 24 marca 2013

Cyfrowa wędzarnia idealna na Święta Wielkanocne?


Najnowsze modele wędzarni Bradley Smoker Digital, są w stanie usatysfakcjonować nawet najbardziej wybrednego miłośnika wędzenia i grillowania. Dzięki cyfrowym programatorom kontrolującym temperaturę w komorze wędzarni jesteśmy w stanie na bieżąco nadzorować czas wędzenia oraz stopień zadymienia w zależności od rodzaju poddawanych wędzeniu wyrobów.


W wędzarniach Bradley Smoker Digital zastosowano cyfrowy panel sterujący umożliwiający wygodną i prostą obsługę procesu wędzenia. Za pomocą przycisków włączamy generator dymu , a temperaturę wędzenia obserwujemy dzięki funkcji “Oven Meat Temp.”, czyli wskaźnika temperatury wewnętrznej.
Funkcja “Oven Timer ” umożliwia ustawienie czasu grzania, a “Temp Setting” temperatury grzania.
Wykorzystując powyższe funkcje możemy korzystać z zimnego lub gorącego dymu, a co za tym idzie zimnego lub gorącego procesu wędzenia produktów.

Oferujemy do sprzedaży najnowszy 6-cio półkowy model Bradley Smoker Digital o pojemności komory wędzenia wynoszącej aż 108 litrów.
Zewnętrzna obudowa komory wędzarni wykonana jest z malowanej stali nierdzewnej, natomiast jej wewnętrzne powierzchnie, z wysoko gatunkowej stali nierdzewnej, ułatwiającej czyszczenie po odbytym wędzeniu.
Cała komora wędzarni ma izolowane ściany i drzwi w celu zmniejszenia wpływu warunków zewnętrznych na proces wędzenia oraz sprawia , że obudowa urządzenia nie nagrzewa się.
Dzięki automatycznemu systemowi podawania brykietów , możemy być pewni, że spalające się w trakcie wędzenia brykiety / krążki wykorzystywane są w 100%.







Brak komentarzy :

Prześlij komentarz